Friday, November 19, 2010

25 random facts about me..

"once you have been tagged,you are supposed to write a note with 25 random,things,facts or goal about you. at the end,choose 5 people to be tagged.you have to tagged the person who tagged you.if i tag you,its because i want to know more about you."
1) nama penuh saya Wafa Shahirah.. mama yang bagi nama ni :)

2) d.o.b saya 2 july 1991, bersamaan dengan 19 zulhijjah..

3) anak kedua daripada 3 beradik (pasal ni ramai konpius)

4) i love red !

5) addicted to chocolates.. a lot !

6) berat saya TAK pernah sampai 40 kg.. :(

7) kat sekolah saya atlit olahraga jarak jauh(800m, 1500m, 3000m, 5km, 10km)

8) erm.. sekarang study kat KPJ international college.. nursing of course..

9) saya FOBIA dengan siput !! seriously..

10) cita cita nak jadi engineer computer.. tapi rezeki dekat nursing pulak..

11) tak boleh hidup without lappy, broadband, and handphone..

12) suka sangat ambik gambar.. lagi lagi candid :D

13) fail JPJ test 2kali kat jalanraya.. huh!

14)  97.8 % orang kata muka saya ikut daddy..

15) nickname : singa, dinosaur

16) mata saya memang natural chocolate..

17) sangat suka seafood kecuali ikan.. 

18) ramai kawan lelaki daripada perempuan

19) pernah pengsan kat sekolah.. hehehe

20) so far, tak pernah jatuh tangga

21) tulisan saya memang super super buruk !!!

22) pernah mandikan mayat.. dan juga baby..

23) ouh ye.. saya juga pakai spek.. mostly pakai lens sebab selesa..

24) walaupun saya kurus, tapi saya tak pernah dapat gastrik

25) i am awesome !! hahaha


fuhh.. seronok pulak buat benda nih.. hehehe.. thanx kaklong! so, next nak tag:- 

2 comments:

Ikhwan Komunist said...

semua nie cam x sesuai je nak jadi askar komunist. ahak
nak buat gak la nanti
66 perkara tentang ikhwan komunist.

WaFa ShaHiRaH said...

erk.. sape nk jd askar komunis ? "- -

ha, abg komunis, aku lupe nak tag..
nak buat 66 ea? lawan tokeyh nampak..
hakhakhak