Thursday, September 23, 2010

receptionist..

first of all, post ni takde kene mengene dengan receptionist yang angkat tepon pepagi, ade orang masuk diri sonyum sokmo macam nak promote ubat gigi dsb..

ni cite pasal recepionist atau name kampongnye penyambut tetamu.. sabtu ni ada wedding cousin.. so beberapa puluh jam yang lepas daddy call.. daddy kate, 'wafa ngan kaklong bley tak jadi receptionist sabtu ni? sebab x cukup orang la bla bla bla bla...'

aku pun dalam otak cakap and sambil bayangkan, 'what ?! jadi penyambut tetamu??' ah, pape r.. adek ku yg kecik tu pn dah ade pengalaman.. aku yang dah besar panjang ni pn tak penah wat keje camnih..


camni la kot nnti.. tp wedding tu kat dewan~ ^ ^

hey, gambar sape aku amik nih ? ah, bia la.. ni gambar sudah lepas.. beberapa tahun yg lepas.. dah, aku nak tgk siti kelembai.. babai~

p/s : sekarang hati ni smakin ari semakin membengkak..

3 comments:

leeyamoi said...

waaa.. bestnye jd receptionist.!! nk ikot.. :D

syazwanshahdan said...

jadi la pengapit terus.. huhu
p/s: ade jawatan kosong x? :P

WaFa ShaHiRaH said...

amoi : moi, jom2.. sabtu ni kt taman tun..
syazwan giler : ade, security dgn valet.. mne 2 ko nak ? ;p