Thursday, September 30, 2010

harini dapat tengok orang bersalin :')

hari ni aku dapat tengok 3 orang patient aku selamat bersalin.. 2 patient dapat baby girl, sorang dapat baby boy.. part yang comelnye, baby girl tu ade lesung pipit..

haha.. antara 3 orang tu, aku dapat tengok sorang je yang normal labour atau pun bersalin secara normal.. huhu.. baru aku dapat tau macam mana aku tengok dunia ni...walau apa pun, aku sangat berterima kasih kat beliau sebab bagi aku satu experince yang tak sume orang dapat..

ada yang tanya aku, tak takut ke dengan sume ni bla bla bla.. pastu aku akan jawab, xdelah, bese2 je.. xde bende nak takut melainkan u all takut darah, takut gunting, jarum, patient yang jerit sekuat kuat hati untuk meneran and melahirkan anak beliau..

huhu.. super duper excellent experience.. dapat tengok sendiri real situation.. macam mane doctor sambut baby, jahit bahagian yang sepatutnye and macam macam lagi..

well, lepas tengok sume tu, mak mak yang baru berslain ni akan senyum gumbira.. ni yang wat aku tak sabar nak dapat anak sendiri nih.. haha..

4 comments:

Naz DEM alchemist said...

wahaha ...
aku nak join tapi tak pat ..
jealous beb ..

WaFa ShaHiRaH said...

haha.. best weyh.. rugi x dpt tgk..

nawal shahirah said...

nak nanges ngilu

WaFa ShaHiRaH said...

haha.. wafa nanges appy.. :')