Monday, August 30, 2010

ok, ni buat saya giler..

ok, entry kali ni pasal seorang perempuan yang dikenali sebagai wafa dinosaur.. dia ni dah nak jadi giler tau tak ? kenapa ? sebab dia sangat merindui goku nya yang dah berbulan bulan tak jumpa..

ya, dia sangat sangat sangatlah rindu goku nya.. tapi bukan lah angau... sekarang ni, ada saja something yang mengingatkan dia pasal kekasih hati dia.. start daripada video oleh madam Gemalyn.. lepas tu, lagu pulak, then gambar gambar yang upload kat mukabuku, ditambah lagi dengan video kat mukabuku, campur dengan besday dia, wishes yang kawan kawan wafa wish dekat dia.. haih~

macam kena penampar bertubi tubi.. si wafa ni nak exam minggu nih.. banyak benda yang beliau kena pkir.. bukan la nak kata lupakan goku, tapi untuk sementara waktu ni, kena focus dulu mana yang kat depan mata.. sudah la dapat berita baek atau huduh tadi..

aduhai.. memang boleh jadi giler si wafa ni... jum sedap kan hati.. :-

~wafadinosaurrindusangatkatkamuwahainaquibsireh~

1 comment:

leeyamoi said...

baby..! b strong.. ^^