Friday, December 24, 2010

Broga Hill


TRIP TO BROGA HILL

credits to harris :)

aku memang tak bley dok diam.. ada je plan atau aktiviti outdoor.. kali ni pergi panjat Broga Hill plak.. ni kolej punya trip.. time ni hari Ahad, 19/12/2010.. yup, semalam nye pergi Muar, ni panjat memanjat pulak.. terbaek!!

memang sangat best view kat sini.. rugi sesangat sape yang tak pergi.. haha.. bas gerak from hostel kul 6.30 pagi.. mate sume bengkak bengkak, sembab sembab.. maklumlah, kul 5 dah kena bangun.. ceh, macam tak bese lak.. haha.. entry ni, tak nak banyak cakap, just nak bagi kawan kawan enjoy pics yang aku dah amk..

view from the fes hill


ni pak guard hostel kami

wakil group 38~

daki! daki! daki!
whats so funny ? haha
hasil tangan saya

p/s : aku photographer lagi.. dats y gambar aku selalu tak banyak.. wuu~ last but not least......


this is candid.. seriously~

2 comments:

Ikhwan Komunist said...

tempat yg best, dah gi dah.
kamu sampai view ke berapa?
komunist dah sampai ke semua view.
siap gi masuk gunung tok wan lagi.
hahah.

WaFa ShaHiRaH said...

alaa.. tok wan tu x sempat nak g.. enchek musa dah turun br ktorang nk naek kt atas skali tuh..
yg ade bendera Malaysia tu ea?
hoho.. pasni takluk tokwan plak !!