Thursday, November 18, 2010

kenapa A&E?

A&E stands for accident & emergency.. everytime aku gi posting, aku mesti suka sangat g A&E.. haha.. kenapa ? sebab nye saya suka usha staff nurse lelaki kat sana.. bagi saya, personally, staff nurse lelaki yang dah grad sangat sexy.. aww ! ngahahahaha~

dalam banyak banyak tempat posting yang aku dah pegi, paling ramai staff nurse lelaki kat selangor specialist bebaru ni.. dalam 7 8 oang gak la.. aku tak de la kenal sangat dorang.. so far yang aku tau, ada 2-3 orang daripada nursing kolej yang lain (as in bukan KPJ punye).. ha, yang mereka mereka ni la yang aku suka usha..

kenapa ? sebab dorang CHOMEYL !! hahahaha.. macam, 1 feel yang suka sangat tengok kat dorang nih.. like, how do they care about the patient.. huhu.. kalau kerja dengan mereka dekat ward biasa, tak berapa syok sangat.. aku pun taktau nape.. ngehehehe..

so, kalau ada peluang, aku akan ke A&E untuk usha mereka.. hahahhaa.. ye, dan mereka akan malu malu dengan aku.. ceh~

p/s : adakah ini dikira gatal ? "- -

4 comments:

Ikhwan Komunist said...

hohohohoh
bru aq taw nie keja ko dik
kami (nurse lelaki) sentiasa hensem dan bergaya di pandangan gadis2.
huhuhuh

WaFa ShaHiRaH said...

hahaha.. ade je yg mengada ! xde2.. aku suke staff a&e jugak ! haha

Ikhwan Komunist said...

hahaha...
dah abis diploma nanti
x nak gi A&e laaa.
hahaha

WaFa ShaHiRaH said...

hahaha.. takde2.. aku cari ko jugak !