Tuesday, September 21, 2010

masa lalu..

tadi, baru je aku bukak ruangan saya yang dah berkurun lama nya.. sampai kan abang tom dah upgrade website tu pun aku taktau.. last aku tulis status, 'rindu sama dia: posted at 6:52 AM March 6th'...

takdela lama sangat.. bulan mac je pn.. skang bulan september.. baru 6 bulan.. hahaha.. at least bukak la jugak daripada laman so-sial yang lain.. contohnye~

friendster : arwah baik dengan saya...
tagged : hampeh nak mampos !
hi5 : erk.. lepas register, tak pernah on..
twitter : tak faham cene, so dah malas nak bukak.

berbalik kepada cerita dongeng yang asal, aku terhengen nak baca suma comment comment kat situ.. pergh.. lawak giler !! hahahaha.. time tu single lagi.. ramai la plak kombang kombang yang datang mencoba nasib.. malangnya ramai yang hampa.. mintak maaf !!

komudian, aku pun pergi la belek belek album nostalgia.. ada time skolah dulu, ada time g jakarta dulu, ada gak tume masuk hospital, and yang paling tak bleh bla time memula masuk kolej.. hahahaha.. ada gambar yang tak pakai uniform lagi.. kelakarnye time tuh !!

AMARAN KERAS : anda dibenarkan untuk muntah mahupun bunuh diri selepas melihat foto foto tersebut..


WAKAKAKA... muke time sem 1 !!!



haha.. time nih beliau masih kurus~ (^ ^")   





muka2 suci time sem 1.. heh~





ok, ini sangat le pelik.. ni time puasa @ rooftop kolej..



 hahaha.. ni la zaman zaman muda mudi semester 1 dulu.. kalau anda nak tercirit ke, termuntah ke, dipersilakan.. dah.. nanges la pepuas kalo nak~

5 comments:

Miranisa =) said...

haha kurus lg =='

WaFa ShaHiRaH said...

ye.. kau masih kurus lagi..
hahaha.. and baju kau masih longgar~

leeyamoi said...

muke skema jee.. :P

fify said...

hahaha klaka muke nye.

WaFa ShaHiRaH said...

silalah muntah + gelak guling2 sampai terhantuk dinding