Thursday, October 28, 2010

harini bestday boy call aku

haha.. hari ni, aku taktau la beliau mimpi apa nak gayut gayut dengan aku dan kawan kawan yang lain.. haha.. cuma timing je slack sikit memula.. sorry ea...

time first call, aku kat hospital ampang putri, tengah bincang bincang dengan akmal giler tu.. tetiba, out of nowhere, beliau call aku, pastu main piano lagu besday.. hey, kau pelik la ! haha.. cam iklan sustagen..

malam tadi beliau call lagi.. haha.. dengar sore sore roomate(s) nya, meriah je bilik walaupun takde jerit jerit, gelak bahk bahak, etc etc etc...

pape pun, tengah tengah aku sedey ni, kau ada gak happy kan aku.. thanx aw..

to bestday boy
happy bestday.. sudah sudah la tu nak jadi jahat.. pening pale aku dibuatnye.. and jadilah doktor yang baik ! :)

1 comment:

leeyamoi said...

haha.. like2..! :D