Saturday, October 30, 2010

cukup la sampai sini je

dah seminggu awak tak contact saya.. since ahad lepas.. last time saya call awak.. itu pun nk takank je cakap.. saya message awak, awak tak reply pun.. reply pun sepatah sepatah..

kenapa ? awak marah saya ke ? awak buat saya tertanya tanya laa.. kalau ada salah pape, gitau la.. jangan la diam je.. nak kata awak takde kedit, saya tau awak ade.. sebab awak reply.. lepas tu, saya tengok awak online.. tak tegur pun saya walaupun saya tak online time tu..

susah sangat ke nak cakap dengan saya ? saya tau aktiviti awak pun daripada orang lain.. penat la awak asyik buat saya macam ni.. senang senang cakap sorry.. sakit hati la awak.. ye, awak busy sekarang.. busy busy awak pun, boleh pulak online..

dah genap seminggu.. sudahla.. lupakan saya.. awak bebas sekarang.. pegi la buat apa yang awak suka.. saya takde lagi nak halang awak.. pegi la merokok.. saya tak marah lagi..

dah, cukup sampai sini..

2 comments:

fify said...

sabar eh wafa...

Ikhwan Komunist said...

never surrender , bak kata komunist hati cam besi..tembak x lut. sabaq naaaa...