Wednesday, September 8, 2010

kenapa aku ?

kenapa aku mesti ditag ? kenapa aku dipanggil giler ? kenapa aku dipanggil sengal ? kenapa aku dipanggil mental retarded ? hahahahaha.. kelakar dowh ! ahahaha.. pape pun, korang kenal perangai aku kan ?

walaupun perangai aku macam setan, tapi korang tetap kawan ngan aku.. so touched ! :')


tapi....

ada setengah orang tak tau perangai jahat aku.. dorang akan cakap:-
  • nampak baik
  • lembut
  • softspoken
  • sopan

hahaha.. geli bukan ? sekarang, list menyetan aku dalam kelas:-
  • tarik seluar azim si ketak
  • conteng2 tangan orang
  • sorok kan hengpong ridhwan anak hamzah
  • pijak kasut amirul camel
  • sakat geng fiona
  • ambik notes kak noha secara tak sengaja, pastu wat harta sendiri
  • rampas pen orang

dan banyak lagi untuk ditaip.. hahaha.. adakah ini sengal yang macam dorang cakap ?

3 comments:

leeyamoi said...

prangai kite lebey kurang same dod.. hhahahahahahhahhaygwiedushugyfewgvsdshu..

Naz DEM alchemist said...

wah ,, sangat 'sweet' ..
keganasan membawa perubahan .
hahahaah ..

WaFa ShaHiRaH said...

ahahaha.. mekasih.. amoi, kalau kite same kelas abes punah an ?
ayen, thanx sebab kate aku 'sweet'