Friday, September 3, 2010

fun giler giler part 6

hahaha.. ni last fun giler giler aku kat sini.. at last ! dapat gak makan cop ayam kat hutan bandar.. macam biasa, labu ku iaitu sitan reesa..



ni la drebar labu kitorang.. haha..
at last, impian aku yang tak seberapa ni tercapai gak.. yahoo ! sedap lak tu chicken chop tuh.. walaupun tak ramai orang, tapi rase best sangat.. sesampai kat situ, kitorang pun order air.. ala, air murah je.. oleh kerana malas sangat nak pilih pilih menu, so kitorang decide order air yang sama, orange juice..
 
walaupun aku sgt hodoh, chicken chop dia mat sedap lagi murah


makanan pun sama gak.. semua order chicken chop.. sebab kat hutan bandar ni femes dengan chicken chop yang sedap lagi murah.. i loike it very much ! suasana time tu sedang sedang saja.. and we all enjoyed ourselves there..

siap tapau lagi ! hoho.. sorry apek ! kali ni ko lak amik gambar..


kalau outing dengan sitan reesa and apek wan, mesti ada seprais yang dorang nak buat kat kitorang.. haha... macam gi kat kubur tu.. ni sume idea giler giler mereka berdua tu.. this time, dorang bawak gi........


KACAU BAPOK !! wakakakaka ! sumpah lawak tengok dorang.. walaupun aku agak tergamam and takut.. yelah, mane la tau tetiba bapok tu kejar baling baling batu kat kereta kitorang lak.. bapok ni bukan boleh caya sangat.. haha..

memang fun ! sitan reesa tu kacau la sorang bapok tu.. beliau tegur dengan kacaknya, 'hye sayang !'.. tanpa diduga, respon bapok tu 'ooo, nak kacau orang la tu.. kasi pecah kereta karang !' dengan suara bapok nak mampos ! pergh, memang experience.. haha..

maka, habeslah kerja kerja setan aku kat jb nih sebelum balik ke nilai or penang or nilai... ah, mampos la memane pn.. huhu.. yang pasti, aku rindu sangat100x kat jb nih !!! sob.. sob.. :'(

2 comments:

Ikhwan Komunist said...

dreba labu ko tu perlu di selenggara.
ko cakap kat dia , abang komunist mintak dia ngandap, hahahah

WaFa ShaHiRaH said...

ahaha.. orait.. sekarang, beliau tgh wat amal jariah kat angsana.. haha