Saturday, August 28, 2010

kenapa perlu ikut org ?

ada orang tanya..

orang : wafa, ko guna apa dgn sireh ko? takkan saya-awak je


wafa : saya- awak je la.. nak guna apa lagi ?


orang : saya- awak je? (muka terkejut macam nampak pontianak)


wafa : kenapa tekejut ? memang bukan style aku kalau nak couple- couple panggil b,baby, cayunk, hubby..


orang : ouh.. (muka tergamam)


wafa : aku bukan la jenis macam tu.. bagi aku sangatla geli.. biar la orang kata aku tak romantik ke, kasar ke..


orang : hmm..

conclusion is.. aku memang tak suka sikit-sikit nak panggil 'b, hubby, baby.. babi..' haih.. cukup la saya-awak, and sometimes 'sayang'.. kenapa aku perlu ikut orang ?

3 comments:

leeyamoi said...

tol tu baby..! saye awk comel ape.. :)

WaFa ShaHiRaH said...

thanx momoi ! huhu..

Naz DEM alchemist said...

huhu .. apa pon sama jew .
yg penting love3 ..
brother love