Tuesday, August 31, 2010

fun giler giler part 5

wahaha.. banyak nya ! huh, nak story gak.. kisah kali ni.. agak giler kot.. g sahur pepagi buta kul 4.30 pg kat Osman ! haha..

*osman adalah sebuah kedai mamak yang berjaya, juga mempunyai wifi free.. itu saja port utama kami untuk mencekik ngan mentedarah.. tarikan utamanya, otak otak ! hoho..

k, sambung balik.. haha.. walaupun puas main mercun malam tadi, mata tetap degil taknak lelap.. tup tap tup tap, kul 2.30 pagi baru tido.. dan bangun balik kul 4.10 pagi.. haha.. bahagia bukan ?

aku pergi bersahur kat mr. os yang disayangi with dyanadya, kakak noha, ngan lokmang.. semua mata bongkak bongkak.. pagi tu, sejuk nak mampos ! macam genting highland.. nasib baik sedar yang diri ni masih kat kempas.. tak mengigau lagi ok..

kami berempat pun menakluk mr. os.. nampak la pulak pak lebai yang berjela janggut jambang nya ! pergh, tak sangka pak pak lebai ni semua layan mamak, minum kopi o.. hoho.. caya sama lu lebai ! tanpa berlengah lagi, kitorang pun order makan.. berikut menu kami time sahur tu :

wafadinosaur : roti canai 2x + teh tarik + ais kosong
dyanadya : roti pisang 2x + teh tarik + ais kosong
kakak noha : roti canai 2x + teh tarik + ais kosong
lokmang : roti telur 1x + teh o panas + ais kosong

hahaha.. diet kot kitorang nih.. mana cukup 2 keping roti canai.. tapi, kewangan tak berapa nak kaya sangat, boleh la asal kan perut kenyang with nawaitu yang betul.. :)

memandangkan waktu kt johor ni awal, pukul 5.35 pagi dah imsak.. kami pun berambus dari situ dengan senang hati.. rasa nya ni takde lah fun sangat.. tapi ni ada dalam list mission aku.. kena complete sebelum balik nilai.. huhu..

p/s : you have 4 days remaining to complete your impossible mission.. lalalala

1 comment:

Ikhwan Komunist said...

hahaha , diet komunist hanya
sekeping roti planta garing yang
di order sebanyak 5 kali.
hahahah