Tuesday, August 31, 2010

fun giler giler part 3

hey, pasal banyak sangat fun nih ? aha, bia la.. aku suke dengan ape yang aku suke.. so klau xsuke, jgn bace, and nyah kau dari sini ! hahaha.. dah aku nak membebel..

k, third story ni lak pasal aku lepak sakan dengan kawan baek aku.. sape ? merpati, awek punk, dayanaelyna, ngan adah noor.. haha.. hari ni lak air isnin.. ye, kami sume berpose.. kut ? haha.. shh, xleyh gtau.. balik je kolej, sampai dalam kul 4 lebey.. kitorang start gerak kul 5.45 ptg.. kami sume 5 orang, so ingat nak nganjig nganjing brader taxi tu.. yela, taxi limit 4 orang je.. memule brader taxi first tu x bagi.. ok la.. then bermesyuarat bus stop jap.. kitorang agree 2 orang yang gi dulu.. naek taxi laa..

so trip pertama aku nagn merpati yang gi dlu.. g mane nih ? haih, lupe lak.. kitorang nak g angsana.. nak buke pizza.. aku dah lame mengidam pizza sejak azali lagi.. tu pun sebab aku terdengar si merpati ngan awek punk cakap cakap nak g angsana.. so aku pun dgn muke tembok follow la.. hahaha.. pizza punye pasal..

so aku ngan merpati pun sampai.. uncle taxi tu baek.. sayang uncle r ! haha.. then kitorang pun amk la meja untuk 6 org.. meja 5 orang xde.. so ramai gak la pekerja kat situ tanye "dik, brape orang?".. hoy ! mentang mentang la kami dua orang je yang duduk kat 6 orang punye seat ! heh, maka aku jawab dgn ayunye, tunggu kawan.. kitorang 5 orang.. dan mereka "ouh, ok".. tu je ? bukan nak cakap sorry.. pastu pandang pandang.. tampar kang !

beberapa tahun kemudian barulah awek punk, dayanaelyna, ngan adahnoor sampai.. kitorang pun belek belek menu yang ada.. dah setuju, kami pun order.. pastu orang pizza hut tu bagi la kurma sorang dua bijik.. sedap la gak.. haha..time tu dah azan.. tapi makanan kami belum smpai lagi.. maka kami pun gedik gedik jap amik gambar.. makcik pakcik kat blakang kitorang tu pandng x puas ati je.. tendang anak kau kang !



Ni la aku punye food :)
 
  

 double regular pizza, beef pepperoni and extravaganza (x hapal la nama)


haha.. kemudian. kitorang pun g shuping sikit kat UO superstore.. oyeah ! hahaha.. oleh kerana tak ramai orang, maka kami membeli dengan cepat.. ouh ye.. kitorang sempat snappy kat dalam tu.. ala ala model cadbury sambilan yang tak bergaji.. hahaha.. sangat giler bukan ?

 WE LOVE CADBURY !!

next up, kitorang g KAROK ! 13 lagu semuanya..memandangkan awek punk dengan merpati nak 10 lagu, maka kami bertiga amik sorang satu lagu.. ahahaha.. aku? aku amik lagu 'sejak awak takde' (translate dalam english k) oleh kelly clarkson.. haha,, time tu lak tengah jiwa kacau.. apa lagi, jerit jerit la aku kat dalam tu.. kawan kawan semua gelak golek golek.. pitching lari, mic hampir letop, jerit jerit.. sangat puas ! :)

 lalalalala~

eyh, ada lagi ! kemudian, kami semua ke jiran sebelah karok, iaitu bowling.. oyeah ! saat saat yang ku tunggu tunggu !! at last ! dapat jugak berbowling !! walaupun terror giler dalam bowling longkang.. dapat gak lepaskan rindu dendam kesumat.. jangan tanya la time tu pukul berapa.. yang pasti, kami balik dalam pukul 11 malam ke 12 pagi.. sangat bahagia bukan ?
 
atlit atlit bowling longkang


hahaha.. model bola sambilan

 
well, aku memang suke buat kerja giler kat sini sejak dua menjak ni... :)

p/s : cerita ini sama dengan merpati.. tapi ini adalah wafadinosaur punye version..

2 comments:

leeyamoi said...

woooo~ expertis men boling.. heeee~

WaFa ShaHiRaH said...

expertis dalam longkang.. hahaha..
tenkiu tenkiu!